animal jokes for kids

50+ animal jokes for kids

Animal jokes for kids

This is something different you can use in the classroom. Besides being a lot of fun these animal jokes for kids use wordplays and help to teach vocabulary. Students need to comprehend all the words to understand each joke’s meaning.

Even though they are children’s jokes, older ESL students will benefit from reading them as well. Go through the list and find some jokes that are suitable for your class. You can even use a couple as a warmer or cooler activity.

Here are the animal jokes for kids –

 

1 – What do you call a box full of ducks?

Answer = A box of quackers.

 

2- Where do birds like to drink and hang out?

Answer = At a crowbar.

 

3 – Why do elephants always have wrinkles?

Answer = Because they are too big to iron.

 

4 – Why did the cow become an astronaut?

Answer = So it could walk on the moooon.

 

5 – Why are fish so bad at basketball?

Answer = They don’t like getting close to the net.

 

6 – Where do you put barking dogs?

Answer = In a barking lot.

 

7 – What day do chickens hate most?

Answer = Frydays.

 

8 – What do hedgehogs say when they kiss?

Answer = Ouch!

 

9 – What kind of mother allows her children to go to bed with their shoes on?

Answer = A horse.

 

10 – What did the mouse say to the other mouse when he tried to take his cheese?

Answer = That’s nacho cheese.

 

11 – What do you call a pig that does karate?

Answer = A pork chop.

funny puppy with a bone

12 – Where do dogs go after their tails fall off?

Answer = The re-tail store.

 

13 – What kind of animal goes “OOM”?

Answer = A cow walking backwards.

 

14 – What goes “tick-WOOF, tick-WOOF, tick-WOOF”?

Answer = A watchdog.

 

15 – What did the leopard say after it finished eating dinner?

Answer = That hit the spots.

 

16 – What is black and white, black and white, black and white, black and white, splash?

Answer = A penguin rolling down an iceberg into the water.

 

17 – What kind of shoes do frogs like to wear?

Answer = Open Toad.

 

18 – What kind of shoes do bears like to wear?

Answer = None, they like to go bearfoot.

 

19 – What did the father buffalo say to his child when he went away to work?

Answer = Bison.

 

20 – Where do cows like to go on the weekends?

Answer = To the moo-vies.

 

21 – What did the dog say to the tree?

Answer = A: Bark.

 

22 – Why do rabbits never go bald?

Answer = They have lots of baby hares.

 

23 – What keys can’t open locks?

Answer = Monkeys, donkeys, and turkeys.

funny merkats

24 – What did the banana say to the gorilla?

Answer = Nothing, bananas cannot talk!

 

25 – What do you call a pig with no legs?

Answer = A groundhog.

 

26 – Where can you find a dog with no legs?

Answer = In the same place you left it.

 

27 – What do you call a basketball player’s pet chicken?

Answer = A personal fowl.

 

28 – What did the dog say when he rubbed sandpaper on his tail?

Answer = “Ruff, ruff.”

 

29 – What has four wheels and flies?

Answer =A garbage truck

 

30 – Why don’t blind people go skydiving?

Answer = Because it scares their dogs too much.

 

31 – What’s a frog’s favourite game?

Answer = Hopscotch.

 

32 – What do you call a dog with a fever?

Answer = A hot dog.

 

33 – What did one firefly say to the other?

Answer = “I got to glow now.”

 

34 – What did the fish say when it swam into a wall?

Answer = Dam.

 

35 – Have you heard about that new dog food?

Answer = It tastes like a mailman.

funny camel face close up

36 – What do you call a pig that is no fun to be around?

Answer = A boar.

 

37 – What do you call a dog that knows how to use a toilet?

Answer = A poo dle.

 

38 – What do you call a sleeping bull?

Answer = A bulldozer.

 

39 – What do you get when you cross a cheetah and a burger?

Answer = Fast food.

 

40 – What do you get when you cross a calculator and a dog?

Answer = A friend you can count on.

 

41 – What do birds do on Halloween?

Answer = They go trick or tweeting.

 

42 – Why did the mother kangaroo spank her baby kangaroo?

Answer = It was eating in bed.

 

43 – How did the police know the robbers were at the pig farm?

Answer = Somebody squealed.

 

44 – How do you stop a dog from barking in your front yard?

Answer = Put it in your backyard.

 

45 – What do you call a pig that can climb buildings?

Answer = Spiderham.

 

46 – How do you know if there is a fly in your bag of chips?

Answer = Read the list of ingredients.

 

47 – What’s black and white and red all over?

Answer = A sunburnt zebra.

a laughing zebra

48 – Why don’t lions eat clowns?

Answer = Because they taste funny.

 

49 – What is the best way to hide in a desert?

Answer = Wear camel-flauge.

 

50 – Why did the farmer put bells on his cows?

Answer = Because their horns didn’t work.

 

51 – What is the best way to catch a squirrel?

Answer = Climb a tree and act like a nut.

 

52 – How do you brush a tiger’s teeth?

Answer = Very carefully.

 

53 – What is worse than finding a worm in your apple?

Answer = Finding half a worm.

 

54 – Which bird is always out of breath?

Answer = The puffin.

 

55 – How does an octopus go to war?

Answer = Well-armed.

funny cat with glasses
You might also like these
Scroll to Top